Fordelene med et dynamisk skjema!

Det høres kanskje kjent ut? Du har fått en nyansatt og skal bestille en PC eller kontorredskaper til vedkommende.

Fordelene med et dynamisk skjema!

Sparer tid og øker kvaliteten

Du sender en mail med noen spørsmål men svarene du får er ikke utfyllende nok. Da er du i gang! En lang mailtråd venter og du har brukt kostbar tid på å innhente informasjonen du trenger. Pureservice har løsningen som ikke bare sparer tid men også kvalitetssikrer informasjonen som besvares. – Et dynamisk skjema er akkurat det: Dynamisk.

Det kan beskrives som et tre hvor stammen er starten på skjemaet. Deretter vil greinene dannes ut ifra hva man svarer. Dette resulterer i at man får innhentet all nødvendig informasjon, uten at man har brukt unødvendig med ressurser. Frank Eriksmoen på Customer Success hjelper oss med å forstå hva et dynamisk skjema er, men enda viktigere hva dette vil si for deg!

Forenkling, selvbetjening, effektivitet, kvalitet

– Det handler også om å motivere, sier Frank. Han utfyller, – når du skal melde en sak og får et langt skjema foran deg, føles det kanskje lettere for vedkommende å sende en epost isteden for å benytte seg av selvbetjeningsportalen. Det dynamiske skjemaet ser kort og overkommelig ut. Man får også konkretisert tydeligere hva man spør om og hva den ansatte ønsker. Det er også mange firmaer som finner kreative løsninger for å få flest mulig til å benytte seg av selvbetjeningsportalen.

Forandring er ikke alltid implementert med ønsket resultat. Pureservice ønsker å bidra til at flest mulig ansatte bruker portalen. – Utformingen legger opp til at innmelder opplever løsningen som brukervennlig og effektiv. Med stadige oppgraderinger i Pureservice, ønsker vi at disse skal motivere til mer bruk av meldingsportalen blant de ansatte, presiserer Frank. Dynamiske skjema er en av dem. – Det er et samspill mellom det vi ser ute hos kundene og ideportalen. Selvbetjeningen handler ikke kun om skjemaer men også om en forenklet selvbetjening med kun positive konsekvenser for innmelder.

Dagen forandres mye også i den andre enden, nemlig hos saksbehandler. – Her handler det om kvalitet, han fortsetter. – Jeg tvinger min sluttbruker til å gi meg data av beste kvalitet gjennom det dynamiske skjemaet! Det gjør at jeg slipper å stille masse tilleggsspørsmål til innmelder og jeg har dermed spart masse tid!

Idèportalen

Historien til det dynamiske skjema startet i vår idèportal. Dette er en portal hvor kundene kan komme med idéer og innspill. Disse blir så stemt på av andre kunder. Vi ønsker å ha en tett dialog med kundene våre om nye ideer eller oppgraderinger av brukergrensesnittet, han avslutter; – Kundene skal ha mulighet til å forme veien til Pureservice videre!  Om du ønsker å ta en titt innom portalen, klikk her!

Ønsker du å snakke om dynamiske skjema med Frank eller din representant i Customer Success? Legg igjen navn og epost, så vil de kontakte deg så raskt som mulig.

Vi har laget en video som viser hvordan dynamiske skjema brukes i praksis. Du finner flere videoer inne på vår YouTube kanal! Youtube Vi har også en annen fin artikkel om arbeidsflytbyggeren! Ta en titt innom her og les mer om hvordan Pureservice kan hjelpe deg med å effektivisere hverdagen! 

Admin

Skrevet av Admin

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x