Lei av å purre på svar fra brukerne dine?

Er du lei av å ha en lang liste med saker som står på vent, fordi innmelder glemmer å svare deg? Fokuser på andre ting enn å purre – la servicedesken gjøre det for deg.

Lei av å purre på svar fra brukerne dine?

Slik fungerer det:

Purring

Forutsetninger

Statuser
For å kunne ta i bruk denne funksjonaliteten forutsetter gode vaner for oppdatering av statuser i saker i Pureservice. Spesielt når saksbehandler venter på svar fra innmelder, blir status satt til “Venter på sluttbruker”.

Skjermbilde

Arbeidsflyt: Endre status når innmelder svarer
Det er anbefalt å aktivere arbeidsflytregel som oppdaterer status når innmelder sender inn melding i saken. Denne ligger i Administratormodulen under Arbeidsflyt og Regler.

Automaticly

Slik går du frem

Send purring etter 5 dager uten svar i status “Venter på sluttbruker”.
Aktiver og tilpass arbeidsflyten som sender melding etter X antall dager til sluttbruker. Denne ligger i Administratormodulen under Arbeidsflyt og Regler.

Automatisk løs sak etter 10 dager uten svar i status

“Venter på sluttbruker”
Arbeidsflyten løser automatisk saken dersom sluttbruker ikke har svart innen X dager. Denne kan brukes i kombinasjon med arbeidsflyten for purring beskrevet over. Dersom det går 5 nye dager uten svar, løses saken automatisk.

Workflow

Meldingsmal

Meldingen som sendes i arbeidsflytene beskrevet ovenfor kan tilpasses i Administratormodulen under Arbeidsflyt og Maler. Som med alle andre maler, kan du enkelt legge inn kodeord som legger til parametre fra saken. Malene heter:

 Send E-mail To Remind User when pending for a reply

Send-E
Autoresolve Ticket after N days without reply from customer
Autoresolve
Admin

Skrevet av Admin

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x